Tρόποι πληρωμής| Μελέτη Χώρου & Διακόσμηση| After Sales Service|

 

ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ, ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ

Το όνομα Armeniakos είναι εδώ και 60 χρόνια απόλυτα συνυφασμένο με την καθημερινή άνεση και το στιλ σε όλους τους χώρους του σπιτιού.

H Αrmeniakos, είναι μια εταιρία με παράδοση να δημιουργεί έπιπλα σε μοντέρνα ή διαχρονικά σχέδια, κατασκευασμένα με ιδιαίτερη προσοχή και έμφαση στην τελευταία τους λεπτομέρεια. Το εκλεπτυσμένο design και η λειτουργικότητά τους, δημιουργούν μοναδικές προτάσεις χώρου, με ισχυρότατο «συν» τις συνεργασίες με τους πιο γνωστούς σχεδιαστές και τους μεγαλύτερους διεθνείς οίκους επίπλου.

Σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται στις ξεχωριστές ανάγκες και απαιτήσεις κάθε χώρου, τα έπιπλα Αrmeniakos συνδυάζουν μινιμαλιστική απλότητα και στιλ, με υψηλή αισθητική. Κάθε έπιπλο που φέρει την υπογραφή Armeniakos είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας, κατασκευασμένο με απόλυτη προσήλωση και συνέπεια, αποτέλεσμα μοναδικής γνώσης και εμπειρίας χρόνων, φτιαγμένο για να βρει τη θέση του σε κάθε σπίτι με γούστο και αισθητική!

ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Η Armeniakos παραμένει πάντοτε προσηλωμένη στις σύγχρονες τάσεις και την υψηλότερη δυνατή ποιότητα.

Για αυτό έχει εξασφαλίσει για την ελληνική αγορά σταθερές συνεργασίες με τους μεγαλύτερους και πιο καταξιωμένους διεθνείς οίκους επίπλων, περιζήτητους παγκοσμίως για το design τους σε έπιπλα και αξεσουάρ.

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η Αrmeniakos  πέρα από τα ξεχωριστής ποιότητας προϊόντα της, προσφέρει και μια σειρά από ξεχωριστές παροχές και υπηρεσίες:

Μελέτη Χώρου / Διακόσμηση

Έμπειροι συνεργάτες μας διακοσμητές, είναι στη διάθεσή σας και μάλιστα εντελώς δωρεάν, να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε για το χώρο σας σύμφωνα με τις επιλογές σας και το προσωπικό σας στιλ.

Απεριόριστη Υποστήριξη μετά την Πώληση

Το εξειδικευμένο προσωπικό της Armeniakos αναλαμβάνει να επιδιορθώσει οποιαδήποτε τυχόν φθορά προκύψει στο έπιπλό σας, χωρίς περιορισμούς για πάντα. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, μπορείτε να επικοινωνείτε με το τμήμα Aftersales Service στο τηλέφωνο 210 2405270 εσ.207 και στο email .

EYEΛIKTΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Η αδιάκοπη επένδυση της Armeniakos σε νέα καινοτόμο τεχνολογία της επιτρέπει να βελτιστοποιεί την παραγωγή της, επιτυγχάνοντας παράλληλα την ιδεώδη σχέση ποιότητας-τιμής για τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της.

Έτσι, τα έπιπλα Armeniakos, προσφέρονται όχι μόνο με τους ευνοϊκότερους όρους χρηματοδότησης (έως και 12 άτοκες δόσεις, με όλες τις κάρτες) αλλά και με διαφορετικές επιλογές πληρωμής και εξατομικευμένες λύσεις, προσαρμοσμένες στις δυνατότητες κάθε πελάτη.

ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Τα έπιπλα Armeniakos σχεδιάζονται και παράγονται στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας στις Αχαρνές Αττικής.

Η γραμμή παραγωγής της είναι πλήρως καθετοποιημένη και οργανωμένη με βάση τον πλήρη και διαρκή έλεγχο ως προς την τελική εργοστασιακή ποιότητα. Με μηχανήματα τεχνολογίας αιχμής και με τους πιο έμπειρους τεχνικούςστο δυναμικό της, η Armeniakos έχει τη δυνατότητα να κατασκευάζει έπιπλα κατά παραγγελία ακόμη και σε ειδικές εξατομικευμένες διαστάσεις. Η παράδοση των επίπλων εκτελείται στον ταχύτερο δυνατό χρόνο, καλύπτοντας και τις πιο απαιτητικές ανάγκες, ανεξάρτητα από τον όγκο της παραγγελίας.

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Η διαδικασία μέσα από την οποία παράγονται τα έπιπλα Αrmeniakos, είναι προσαρμοσμένη στα πιο αυστηρά ποιοτικά πρότυπα που εγγυώνται απόλυτη ασφάλεια, λειτουργικότητα και εργονομία.

Διαρκείς ποιοτικοί έλεγχοι συνοδεύουν το προϊόν σε κάθε στάδιο της παραγωγής του, από την πρώτη ύλη μέχρι την τελική παράδοση στον πελάτη.

Η χρήση φυσικών και ανακυκλωμένων υλικών κατά την παραγωγική διαδικασία επιβάλλεται, λόγω της ιδιαίτερης ευαισθησίας της εταιρίας σε θέματα που αφορούν στο περιβάλλον. Ο σεβασμός για τη φύση είναι τόσο βασική αρχή μας όσο και ο σεβασμός για τον καταναλωτή.

 

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK