Tρόποι πληρωμής| Μελέτη Χώρου & Διακόσμηση| After Sales Service|

GAN

https://www.gan-rugs.com/en/

GANDIABLASCO

https://www.gandiablasco.com/en/

Arketipo

Η λέξη αρχέτυπο προέρχεται από τα αρχαια ελληνικα και η σημασία της αναφέρεται στις έννοιες της ιδέας, της εικόνας, του αρχικού μοντέλου (archè: original - tipos: model).
Το όνομα Arketipo επιλέχθηκε από την εταιρεία επιπλων της Τοσκάνης επειδή η έννοια της περιέχει την ιδέα του πρωτότυπου και διακριτικού σχεδιασμού. Αυτή η λέξη εκφράζει την τεχνογνωσία του Arketipo Firenze, η οποία αναπτύχθηκε μεσα από την αναζήτηση υψηλής ποιότητας υλικών και τη μελέτη νέων μορφών σχεδίασης. Οι ιδέες γίνονται μοναδικές και πρωτότυπες.

http://www.arketipo.com/

Bonaldo

Η Bonaldo είναι μια  εταιρεία, κορυφαία στο είδος της, αποκλειστικά με ιταλικού design έπιπλα και χαρακτηρίζεται από την πρωτοτυπία των συλλογών της. Όλα τα έπιπλα Bonaldo σχεδιάζονται από τους καλύτερους σχεδιαστές και παράγονται από επαγγελματίες κατασκευαστές με υλικά που σέβονται τα υψηλότερα -made in Italy-  πρότυπα ποιότητας. Μεταξύ των  best sellers της Bonaldo συναντάμε τα τραπέζια  Big Table, Mille  και Octa, το τραπέζι καθιστικού Pebble  και άλλα έπιπλα όπως η καρέκλα Venere, ο καναπές Peanut και η πολυθρόνα Nova

www.bonaldo.it

Rugiano

Διαχρονικά έπιπλα, από δημιουργούς που μπορούν να μετατρέψουν τα όνειρα σε αντικείμενα και αφιερωμένα σε εκείνους που ξεχωρίζουν για το στυλ και την κομψότητα.
Το όνομα Rugiano είναι συνώνυμο του στυλ: Το στυλ της εταιρείας Rugiano καθορίζεται από μοναδικές δημιουργίες, σχεδιασμένες έτσι ώστε να παραμένουν διαχρονικές και πολύτιμες. Στυλ το οποίο επίσης προέρχεται από την συνεργασία με γνωστούς επαγγελματίες και αρχιτέκτονες, από τις τεχνικές τους γνώσεις και την δεξιοτεχνία τους στην χρήση υλικών όπως το μέταλλο, το ξύλο και το δέρμα με τον πιο εκλεπτυσμένο τρόπο.

http://www.rugiano.com/

 

 

MERIDIANI

https://meridiani.it/en

Alivar

H ALIVAR ιδρύθηκε το 1984, εμπνευσμένη από την ιδέα της εκ νέου υλοποίησης μερικών επίπλων από τα αριστουργήματα της ιστορίας του design. Η ALIVAR είναι στην πραγματικότητα μια διεθνούς φήμης  εταιρεία που προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα με έπιπλα και αξεσουάρ επίπλωσης σχεδιασμένα από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές.

www.alivar.com

Horm

Από το 1989, όταν η εταιρεία ιδρύθηκε, η Horm επιπλώνει χώρους, δημιουργώντας συναισθήματα και μετατρέποντας τα σπίτια, τους  δημόσιους χώρους και τους χώρους εργασίας σε ζεστό, φιλόξενο και λειτουργικό περιβάλλον.

Οι αξίες που διακρίνουν Horm είναι: σχεδιασμός, (από διεθνώς γνωστούς αρχιτέκτονες και σχεδιαστές), το πάθος, το οποίο είναι η μηχανή που κινεί την όλη διαδικασία παραγωγής ιδεών και, τέλος, το σπίτι, ειτε ως ιδιωτικό είτε ως  εμπορικό περιβάλλον,  που είναι και ο τελικός προορισμός  όλων των  προϊόντων  της συλλογής.

www.horm.it

 

Altacorte

Η AltaCorte είναι μια κορυφαία κλασσική ιταλική παραγωγική  εταιρεία  επίπλων με έμφαση στο design. H αυστηρά ιταλική αλυσίδα παραγωγής, της επιτρέπει να διατηρεί και να αξιοποιεί στο έπακρο την πιστοποίηση που έχει για Made in Italy προιόντα. 

www.altacorte.it

Dall' Agnese

Mια εταιρεία που έχει στοχεύει στην άνεση σας. Δέσμευση της Dall'Agnese είναι ο πελάτης της, να μπορεί να επιλέξει από μια μεγάλη και πλήρη γκάμα επίπλων και accessoriesγια όλο το σπίτι.

\r\n\r\n

Επίσης  κύριος στόχος της είναι να μπορει να εγγυηθεί την ποιότητα στα έπιπλα της, τα οποία  κατασκευάζονται στην Ιταλία, σε όλους όσους πιστεύουν στο σχεδιασμό MadeinItaly.

\r\n\r\n

www.dallagnese.it

\r\n

Alf Da Fre

Ο Όμιλος Alf ξεκίνησε την παραγωγή επίπλων στην Ιταλία  από τη δεκαετία του 1950. Σήμερα η Alf είναι μία από τις σημαντικότερες εταιρείες στη διεθνή αγορά επίπλων.

Η πολύ πετυχημένη αρχή της εταιρείας οδηγησε την ομάδα Alf να κάνει αποστολή της την συνεχή έρευνα για την ποιότητα. Ολα τα  έπιπλα alf προϊόντα αντανακλούν κάθε φορα  τις αλλαγές στον τρόπο ζωής και τις σύγχρονες τάσεις.

www.alfitalia.com

Midj

H Ιταλία δεν καθορίζει για την MIDJ μόνο ένα μέρος παραγωγής, αλλά ένα τρόπο σκέψης και ζωής που  αγκάλιασε τον  σχεδιασμό και την καινοτομία στην ιδέα των επίπλων  της από το 1987.

Hφιλοσοφια της MIDJείναι η  παραγωγή διαχρονικών επίπλων  με αντοχη στο χρόνο. Σχεδιάζουμε για τους ανθρώπους που θέλουν να ζήσουν, σε πραγματικούς χώρους, φωτεινους και γεμάτους  χαρά. Ο σχεδιασμος στα επιπλα midj ξεχωριζει για την ανεση , τις  ρέουσες γραμμές και τις  στρογγυλεμένες γωνίες . Είναι  έπιπλα που σχεδιάστηκαν για τις στιγμές της ευτυχίας και της άνεσης.

Οι  συλλογές MIDJμπορουν και καλύπτουν  και τις ανάγκες επαγγελματικών χώρων . Κάθε επιπλο MIDJπαραγεται με τα πιο  καινούργια υλικά και χρώματα, τα οποια παντα  ελέγχονται.

www.midj.it

Axo Light

Η AxoLight είναι μία από τις πιο δυναμικές εταιρείες στον σχεδιασμό φωτιστικών στο πλούσιο και πολύπλοκο κόσμο του Made in Italy. Προσφέρει τρεις συλλογές με εντυπωσιακό εύρος που ταιριάζουν σε κάθε περιβάλλον,

είτε σύγχρονο ή παραδοσιακό, για το σπίτι ή και τον επαγγελματικό χώρο.

www.axolight.it

 

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK